Kategori: nokategori

kjører i gang med en spørsmålsrunde (svarer på video)

20.10.2013 @ 21:32 i nokategori 2 kommentarerBle litt gira på en spørsmålsrunde nå, så tenkte at om dere har noen spørsmål eller om dere værsåsnill kunne hvert fall stilt med et spørsmål enten anonymt eller ikke før dere krysser ut. Har endelig funnet ut hvordan man kjører "dobbeleksponering" i imovie, så er gira på å redigere. Hihi. Supert at vi lager kortfilm i sal & scene nå! SPAM MED SPØRSMÅL! Svarer så fort jeg har fått en del spørsmål og har tid.

TAKK PÅ FORHÅND!

tre dager i storbyen

14.10.2013 @ 21:07 i nokategori 0 kommentarerDu aner ikke hvor mye løv det var i Frognerparken! Gøy å ta bilder der. Og så fine høstfarger!Det kom en Bieber-gjeng forbi. Det var litt kleint....En søt, loner hund.

Ble tvunget av pappa til å ta bilde av sinnataggen. Ble fornøyd. Høstfargene i bakgrunnen og greier.

lærerene danser til the fox

03.10.2013 @ 19:52 i nokategori 4 kommentarerHar lenge tenkt på å legge ut denne, men glemt det hver gang, så legger den ut i et eget innlegg. (Jeg har selv lagt ut videoen)
Når Rugtvedt barnskole fylte 50 år, hadde 4-9. forestillinger fra de forskjellige årstallene. Lærerene ble tildelt 2013 og valgte å ha en skjets/danse til the fox. Her er da bidraget dems.hits