Arkiv mned: desember 2013

juleferie (!!!)

20.12.2013 @ 22:36 i hverdag & fritid 1 kommentarDet er utrolig deilig med juleferie nå! Det eneste er at det blir mye som skjer i dagene fremover, så det blir sikkert en del rydding og stress. Men jeg skal kjempe meg gjennom det jeg å. 

Det er ekstra deilig å ta juleferie når man er fornøyd med karakterkortet. Så jeg gikk hjem med ganske så god selvtillitt.

I dag har Kristiane feiret bursdagen sin og det var jo gøy.. for henne, mener jeg. Jeg ble "kastet" rundt omkring og det var sykt mye bråk. Jeg ble gaal.

Tenkte å legge meg snart fordi de andre ser på jul i svingen og akkurat nå har jeg ingen interesse for det. Derfor skal jeg nok legge meg fordi jeg må opp halv åtte i morra for å se julemorgen. I tillegg skal jeg se the carrie diaries etter jeg har sett "jenter" på julemorgen. natta

torsdag

19.12.2013 @ 21:13 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Jeg kunne skrevet mange forskjellige overskrifter, men valgte å gå for den kjedligste. Uansett, i dag var det grøtdag på skolen og jeg hadde med nisselue. Synes dagen i dag har vært bra, men i morra blir den bedre! Jeg fikk en godnyhet. Vi skal til radio grenland med valgfaget i januar. Kanskje blir vi med på en livesending. iiii.I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Vært på konfirmasjonssamling bare. Vi fikk gå en halvtime før, heheh. Nå hører jeg bare på masse random musikk. Klarte nemlig å slette alle sangene på mobilen, yey. Jeg gikk fra 369 sanger til 0 på tre sekunder. Så nå har jeg tre sanger.

Jeg er utrolig trøtt nå, så tenkte å legge meg til en episode 'back in the game'. natti

mattegeniene

16.12.2013 @ 21:32 i hverdag & fritid 1 kommentar
I dag etter skolen tok jeg meg en tur til Siri. Vi hadde avtalt å møtes, så Siri slang inn en pizza, jeg tok med en sjokoladeplate og noe brus, mens Katrine bare ble med. 
Vi skal nemlig starte en sånn mattegruppe med hvert fall oss tre, der vi skal jobbe matte en gang i uka eller annen hver uke. Vi tenkte å starte opp etter nyttår for å heve mattekarakteren.
Nå kom hjem for ikke så lenge siden, så nå gjør jeg bare ferdig leksene mens jeg hører på albumet overexposed av maroon5. haha, første jeg fant.
Snart blir det nok natta for min del.søndag

15.12.2013 @ 21:44 i hverdag & fritid 0 kommentarerJeg har sovet utrolig dårlig i natt. Jeg hadde en drøm ellerno om at jeg måtte reise meg opp stadig vekk. Merkelig.

Jeg sto opp kvart på ni, satt meg i sofaen med et teppe og eksprimenterte i photoshop. Har nemlig fått tilbake macen min nå, og nå har jeg fått omtrent alle adobe programmene (!!!) Det som var dumt var at jeg ikke fikk imovie på den, så tror jeg må få noen til å fikse det..

Uansett så har jeg vært hos en Kristine en stund, vi gjorde ikke stort, gjorde rent hos hesten og var på brotorvet en tur. Vi fant ut at vi omtrent aldri er sammen, så var deilig å finne på noe med henne i dag ettersom det har blitt ekstra lite tid etter hun ble sammen med Jonas. Det var nemlig søndagsåpent på brotorvet i dag fra to til seks i dag. Følte det var lørdag. Subbet rundt på brotorvet liksom. Men ble nok skuffet da jeg kom hjem og måtte sitte å gjøre mattelekser. Da jeg kom hjem fra brotorvet fikk jeg rester fra bakt potet, namnam. Gjorde litt mattelekser etter det og så på jul i svingen.

Nå har jeg sett to episoder 'the michael j. fox' og holder på å se den siste nå, mens de andre i huset her ser på helt andre ting. Nå skal jeg bare se episoden ferdig, så spise litt godt, så går nok jeg i seng.

tirsdag og null turning

10.12.2013 @ 15:34 i hverdag & fritid 1 kommentar

Det har egentlig ikke skjedd noe spesielt i dag, noen morsomme kommentarer og sånt, men det skriver jeg ikke om her. Vi hadde teori i mat&helse i dag og jeg holder på å sovne hver eneste gang! I tillegg fikk jeg tilbake nynorsk tentamen og jeg fikk 5- faktisk! Trodde ikke det ville gå så bra. Vi hadde også en leksetest i tysk hvor jeg fikk 6er. Nå skal jeg øve litt til gitarpresentasjonen jeg skal ha på mandag og gjøre lekser. 

overraskende bra

02.12.2013 @ 22:04 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Jeg kom meg i dusjen til tiden i morres og kom på skolen til perfekt tid. Jeg husket alt jeg skulle. Fikk byttet kaker med hvert fall Mia, så da er det bare Kristine igjen.

Jeg fikk skrevet ned resten av glosene før første time, heldigvis. Ble masse vikarbytte i dag, men dagen skled forbi. Vi fikk tilbake engelsktentamen og det gikk overraskende bra! Jeg fikk 4+ og ble storfornøyd med det.I musikktimen spilte vi gitar som vanlig. Vi skal starte fremføringene neste uke, så jeg merker jeg begynner å stresse. Må øve masse hjemme. Satt omtrent hele musikktimen å hørte på Martin spille en avslappende sang av Kings of Leon.

Vi hadde sen middag fordi mamma laget ribbe, så jeg var på musikken først, (og til at det varer 2t så går det utrolig fort.) 

Gikk "til sengs" rett etter middagen. Lå meg jo egentlig ikke. Jeg har allerede sett en episode 'The Michael J. Fox Show', så bestemte jeg meg for å blogge i dag også. Sitter å hører litt på musikk mens jeg blogger og nå skal jeg bare skjekke innom de vanlige bloggene jeg leser, så legger jeg meg til å sove. Natta.

full dag

01.12.2013 @ 21:15 i hverdag & fritid 0 kommentarerBeklager for den utrolig dårlige kvaliteten. Bruker nemlig macen til Kristiane.

 Må vel starte helt fra begynnelsen. Jeg bråvåknet 07:42, da jeg fikk en visjon om at jeg måtte stå opp. Lå lenge i senga med macen på fanget, deilig en lørdagsmorra. Det tok en times-tid før jeg skjønte at det var 1.desember i dag, så til frokosten halv ti åpnet jeg den første gaven i pakkekalenderen vår. Alle i familien deler nemlig på en ganske stor pakkekalender, så vi får ikke pakker hver dag.

Jeg fikk denne søte lipgloss-uglen, noe jeg og Kristiane fant ut at det var med en gang mamma hang den opp.Jeg har lenge holdt av denne datoen til å gå i kirken, fordi i dag skulle nemlig naboen/turntreneren min døpe sønnen sin. Så jeg, Siri, Kristine & Jonas var der. 

Etter kirken dro vi hjem og rakk ikke være her lenger enn time før vi dro for å feire bestemor som ble 78år her om dagen. Vi fikk kalkun og masse annet godt til dessert. Tante Hege, Mari & Håkon har nemlig vært her i helga. 

Etter et par timer hos bestemor, dro vi til trosby super'n fordi det var tenning av julegrana. Vi møtte selvfølgelig bekjente vi omtrent aldri snakker med, så da ble det jo selvfølgelig en del snakking. Hovedgrunnen til at vi var der var jo fordi korpset skulle spille, så jeg spilte jo. Det varte ikke så lenge, så vi dro tidelig.

Nå har jeg fått gjort lekser og spist pizza. Sett litt på jul i svingen og nissene over skog og hei. Nå sitter jeg i "senga" og hører på mine for tiden favoritt-julesanger. På førsteplass kommer Ariana Grande sine også liker jeg veldig godt de norske julesangene, så hører på det 'God jul med MGP jr.'

hits