Arkiv mned: november 2013

enda en tentamen

21.11.2013 @ 19:01 i hverdag & fritid 6 kommentarer

Uff, får litt dårlig samvittighet av at jeg snakker så mye om tentamen, men det er jo ganske avgjørende for karakteren min, så..

I morgen står engelsktentamen for tur.. Jeg grugleder meg. Gleder meg til å bli ferdig, men gruer meg til selve tentamen. Vi har derfor ikke lekser, eller hvis vi vil øve til tentamen kan vi jo det, men ikke noe annet, så utnytter tiden til musikk og serier. Vi skal nok en tur på butikken så jeg får kjøpt litt godteri og en ekstra god lunsj. Så kjøper jeg nok det nyeste topp bladet.

Fikk forresten et brev fra skolen i dag. Eller lettere sagt mamma og pappa. Jeg har nemlig fått 6 anmerkninger, så nå kan jeg kun få 4 til frem til jul. Men det skal jeg nok klare!ææ, norsktentamen imorra

18.11.2013 @ 20:32 i hverdag & fritid 1 kommentar

Puh! Jeg overlevde skoledagen og musikken, heldigvis. Vi har ikke lekser til i morgen, noe som er veldig deilig. Men mindre deilig er det at vi har norsktentamen imorra. I år har vi bare langsvarsoppgave, så må virkelig jobbe godt med den. Jeg har kjøpt inn en baguette og en haribo-pose + en villa, så da blir dagen sikret!

Nå skal jeg bare se en episode av 'The Fosters' før jeg legger meg.oi, atm bilde.. det var litt fælt

hjelp tyfonrammede på filippinene

16.11.2013 @ 18:30 i hverdag & fritid 0 kommentarerI går svarte jeg ja til å stå med bøsse utenfor spar i Langesund. Jeg angret vel litt i dag tidlig siden jeg sto opp klokka åtte. Egentlig hadde jeg ikke trengt å stå opp før ni, men jeg hadde så lyst til å se den nye 'the carrie diaries' episoden! Men den hadde selvfølgelig ikke kommet. Så satt bare og prøvde å jailbreake ipoden..
Siri ville heldigvis være med, så vi stod der begge to. Det kom ikke særlig mange, men jeg vedder på at vi fikk samlet inn over 2000kr. 
Når vi hadde stått tiden vår ferdig, hadde vi temmlig god samvittighet. 
Vi dro på Brotorvet etter vi var ferdige og spiste på Bergbys. Møtte helt sykt mange kjente. Nå lager mamma hjemmelaget pizza, naaam.tentamen nærmer seg og jeg er ikke klar

12.11.2013 @ 21:46 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Dagene går fort. Allerede nærmer det seg onsdag. Tenkte å bruke litt tid på å oppdatere dere i dag siden det er ganske lenge siden jeg har skrevet et innlegg. 

I dag fikk jeg tilbake et portrettintervju jeg leverte for ca en uke siden. Jeg fikk en 4er, noe som ikke var så ille. Fikk også tilbake en sånn minitest i tysk noe som ikke gikk så bra fordi jeg ikke hadde øvd. Ellers gikk skoledagen overraskende bra! 

Det nærmer seg tentamen med stormskritt! Akkurat en uke igjen, så sitter jeg der. Så langt jeg husker, så skal vi ha norsk (hovedmål) til tirsdag, så engelsk neste fredag og denne fredagen blir det en rle prøve + soling i samfunnsfag. For et stress! Men prøver å overleve dagene.

Jeg kom hjem fra turninga for omtrent en time siden og vi gjort masse gøy i dag!et at the moment bilde

hits