Arkiv mned: oktober 2013

dagene

31.10.2013 @ 21:11 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Jeg fortalte jo at jeg skulle på en sånn konsert med alle konfirmantene i kommunen i Stathelle kirke på tirsdag. Det var en utrolig fin konsert/'tale'. Tror omtrent alle satt igjen med noen tanker om det han sang og snakket om. Jeg så til og med flere der tårene rant nedover kinnet. Jeg holdt nesten på å grine selv. Det var en utrolig lærerik 'gudstjeneste'.Pappa som tok bilde. (jeg er langt baki der)

Altså på onsdag fikk jeg ikke blogget fordi jeg var på sånn halloween-fest på klubben. Det var ingen som kledde seg ut da, haha. Unntatt de lederene da. Det var kjempe gøy, men klubben er jo som regel alltid gøy da.#Throwbackthursday 

I dag har det jo vært OD-dagen, og jeg endte opp hjemme. Det var faktisk ganske greit. Jeg føler det allerede er helg, så jeg gleder meg ufattelig mye til. 

Pia og Emilie har vært her i dag, og vi satt hvert sekund å ventet på halloween gjester, haha. Det kom en del folk, så alt godteriet er nå borte. De dro for en knapt halvtime siden, så nå må jeg prøve å legge meg snart.haha. sparte en kjærlighet fra i går

hektiske dager

29.10.2013 @ 14:44 i hverdag & fritid 0 kommentarerSiden søndag, har alt gått i ett omtrent. Jeg gjorde lekser fra klokken tolv til ni, søndagskveld (innkludert noen pauser og slikt) fordi vi skulle ha en 'overhøring' i engelsk. Det gikk jo ikke sånn kjempe bra da. Jeg valgte jo da den letteste teksten fordi jeg ikke hadde vært der forrige time å gjennomgått noe, så jeg satt jo litt blank da jeg skulle gjøre den. Også hadde ville jeg ikke bruke sånn år og dag på det heller, så endte opp med en 3er, for all den jobbinga(!!) Men håper det var verdt det da.

Og etter en skoledag med god innsats, så ble pusen (Katrine) med meg hjem. Vi begynte omtrent med en gang med leksene og da vi var ferdig spiste vi middag. Ca rett etter mat, dro vi opp på skolen og jobbet med fll. Jeg var der vel omtrent fra klokka fem til litt over sju. Vi fikk jobbet en del og i tillegg hadde jeg konferansetime, noe som gikk ganske så bra! Lå på rundt 4-5 i alle fag untatt matte! (noe som ikke var overraskende)

Når jeg kom hjem spiste jeg kveldsmat og så litt på tv før jeg stupte i seng halv ti. I dag sov jeg egentlig litt ekstra lenge siden jeg ikke stresset med lekser og sånt, siden jeg pleier å gjøre de før skolen starter så jeg er ekstra tidlig ute, men i går var jeg skikkelig flink med leksene, så jeg trengte ikke stresse. Vi bakte eplepai/kake i m&h (mat&helse), men uansett så prøver jeg å følge ekstra med for tiden (håper det fortsetter), for å heve karakterene, men det er jo ikke så lett.

I dag må jeg hvert fall være på skolen halv fem for å jobbe med fll. Gleder meg faktisk litt til det over, (untatt hvis vi vinner) for det er så mye stress. Vi skal være der frem til sånn kvart på sju, for da er det rett til sånn konsert med alle konfirmantene i hele kommunen i Stathelle kirke. Forhåpentligvis varer det bare en time, så er hjemme ved halv ni tiden.

Jeg var forresten ferdig med alle leksene til i morgen, så derfor fikk jeg litt tid til å oppdatere dere. Hihi, blogger så fort 'det skjer noe'.

kino med siri

25.10.2013 @ 16:13 i hverdag & fritid 0 kommentarerEr så utrolig glad for at det er helg! Skoledagen har vært så slitsom. Alt har bare surret rundt i hode og jeg blir utrolig irritert av giddaløse folk. Uansett. Skal se 'We're the Millers'  med Siri klokka syv. Siden moren hennes skulle kjøre besteforeldrene til Porsgrunn, så drar vi litt før og går på down town i mens. Heh, snakkes kanskje senere. Skal forresten spille inn spørsmålsrunden i morra, så still spørsmål nå!

ALGEBRA - HJELP MEG!

24.10.2013 @ 20:55 i hverdag & fritid 1 kommentar

Noe av det værste på skolen er matte. Jeg klarer bare ikke å få gode karakterer i det faget. Alt er enten super innviklet, eller super simpelt, men så er det så simpelt at det blir forvirrende. I tillegg så er mattelæreren var veldig nøye og sånn, så det gjør alt bare værre. Men kan jo hende vi blir ekstra smarte da, så kanskje det er ille nå, men at det kan ha lønt seg i fremtiden?

Vi hadde algebra prøve i dag og jeg gruet meg noe sykt. Heldigvis følte jeg det gikk ganske fint så håper på min andre 4er på en matteprøve. I tillegg hadde vi en skoleskriving i engelsk, noe jeg følte var litt ala tentamen bare mye kortere. Jeg vet ikke helt hvordan det gikk, men kan vel håpe på en 4er der også..?

Mormor sov her i natt til i dag og bestefar sover her i natt, og i morra kommer mamma og pappa hjem. Ååh, gleder meg til helg! Skal også få prøvd å spilt inn spørsmålsrunden da. Foreløbig har jeg nitten spørsmål, så jeg har absoultt plass til flere, så still i vei! 

Heidis bursdag

22.10.2013 @ 21:30 i hverdag & fritid 0 kommentarerNydlige Heidi! (Kristine som har tatt bildet)

I dag har en del av dagen gått til bursdagsfeiring av Heidi. Jeg synes det var veldig bra organisert og til en forandring var alle jentene der + to gutter. Håper de andre koset seg, men jeg skal være helt ærlig å si at jeg ikke følte meg helt komfortabel og litt utrygg. Opplegget var bra, men jeg var usikker på stemningen. Det betyr ikke at jeg ikke koste meg, for det gjorde jeg!

kjører i gang med en spørsmålsrunde (svarer på video)

20.10.2013 @ 21:32 i nokategori 2 kommentarerBle litt gira på en spørsmålsrunde nå, så tenkte at om dere har noen spørsmål eller om dere værsåsnill kunne hvert fall stilt med et spørsmål enten anonymt eller ikke før dere krysser ut. Har endelig funnet ut hvordan man kjører "dobbeleksponering" i imovie, så er gira på å redigere. Hihi. Supert at vi lager kortfilm i sal & scene nå! SPAM MED SPØRSMÅL! Svarer så fort jeg har fått en del spørsmål og har tid.

TAKK PÅ FORHÅND!

tre dager i storbyen

14.10.2013 @ 21:07 i nokategori 0 kommentarerDu aner ikke hvor mye løv det var i Frognerparken! Gøy å ta bilder der. Og så fine høstfarger!Det kom en Bieber-gjeng forbi. Det var litt kleint....En søt, loner hund.

Ble tvunget av pappa til å ta bilde av sinnataggen. Ble fornøyd. Høstfargene i bakgrunnen og greier.

på'n igjen

14.10.2013 @ 17:37 i hverdag & fritid 0 kommentarer

 

Var utrolig sliten til morran i dag selvom jeg la meg åtte i går kveld. Rakk så vidt å komme inn døra før jeg lå i senga. Skoledagen var helt grei. Våknet litt mer med all vinden i ansiktet på sykkelen på vei til skolen. 

Begynte rett på med matte og jobbing. Var så vidt de spurte om vi hadde hatt det fint i ferien. Det ble ikke så mye bedre når vi ble fortalt at vi skulle ha et "prosjekt" i engelsk med en skoleskriving (hva enn det er) neste torsdag. Fikk tilbake naturfagsprøva og ble veldig fornøyd med en 5+! Gymtimen gikk til kanonball noe vi har gjort alle gangene frem til nå, omtrent, så nå krever vi litt styrketrening! I musikk har vi begynt med gitar, noe jeg ikke skjønner stort av. Skal jo ha en sånn gitarprøve der vi må kunne to sanger, så joho..

Men nå skal jeg på musikken, så blogger kanskje mer i morra.

lærerene danser til the fox

03.10.2013 @ 19:52 i nokategori 4 kommentarerHar lenge tenkt på å legge ut denne, men glemt det hver gang, så legger den ut i et eget innlegg. (Jeg har selv lagt ut videoen)
Når Rugtvedt barnskole fylte 50 år, hadde 4-9. forestillinger fra de forskjellige årstallene. Lærerene ble tildelt 2013 og valgte å ha en skjets/danse til the fox. Her er da bidraget dems.god torsdag

03.10.2013 @ 17:08 i hverdag & fritid 0 kommentarerLegger ved et bilde fra bursdagen til Pia, siden jeg ikke har noe annet. F.v: Heidi, Andrine & Katrine.

Skoledagen var relativt hard, for å si det sånn. I første time snakket vi litt om FLL og videre arbeid, for i morgen kommer det noen folk derfra, noe jeg gruer meg litt til.. Så fikk vi litt tid til å øve til naturfagsprøven vi skal ha i morra. Vi har om atomer og stoffer og sånt, og jeg føler jeg har lært endel om det nå, så håper på en 4er. Skal likevel sette av hvert fall en halvtime til litt øving.

I tillegg hadde vi besøk av en tidligere rusmisbruker som fortalte om dette med rus og sånt. Jeg synes det var et kjempe bra foredrag og nå skjønner jeg virkelig hva rus midler gjør og er. Noe som har fått meg til å holde meg 100% unna rusmidler.

Martin & Andrine i bakgrunnen.

Vi hadde også aktivitetsdag i dag. Det var faktisk ganske slitsomt selvom jeg bare gikk/jogga sakte 4,4 km. Ganske stolt uansett. Beina var helt ferdig på vei hjem og når jeg kom hjem tok jeg meg den frihet og tok 30 sit-ups. Nå er jeg skikkelig stiv i magemusklene etter turninga. Whatever.

Fikk sett enda en episode av one tree hill og har bestemt meg for å begynne på the carrie diaries når jeg er ferdig med one tree hill.

Har tatt meg en dusj, noe som var utrooolig deilig. Og nå venter jeg bare på maten, for jeg er skrubbsulten.

fairplay

02.10.2013 @ 21:33 i hverdag & fritid 1 kommentarUff. Noen ganger er det sinnsykt irriterende at det bare er blitz på photo booth.

Uansett. Måtte ha design & redesign i steden for sal & scene i dag, så det var litt kjipt. Men vi fikk begynt en idemyldring til filmen vår, og jeg tror den kan bli bra!

Skulle egentlig vært og øvd med Bamble musikkorps, men det ville jeg ikke, så tok meg en tur på klubben i stedet. Det var fairplay turnering i dag, mot de andre klubbene OG GJETT OM (!!) vi kom på andre plass!! Vi ble sånn skikkelig fornøyde fordi vi alltid taper. Forresten så er det fotball. Det var overraskende mange folk! 

Det som overrasket meg, var at alle var jo fra skolene som ligger max 10 unna og jeg visste ikke hvem halvparten var! Dro i hvert fall hjem litt tidligere fordi jeg ble helt gal av folk og en liten 'fight' med Heidi. Uff, for et styr.

 

hits