Arkiv mned: september 2013

bursdagsfeiring for Pia

30.09.2013 @ 21:05 i hurra - bursdag 0 kommentarerDette er 8 av 11 som feiriet Pia i kveld.

Det var kjempe koselig! Følte meg kanskje litt lite pynta, men pyttpytt. Ble feiret med kake og annet godt. Jeg har ikke så mye å si egentlig..

konf. presentasjon

29.09.2013 @ 19:40 i hverdag & fritid 1 kommentarJeg har vært i kirken i dag. På konfirmasjonspresentasjon. Min egen, faktisk. Det gikk veldig bra, tror jeg. Fikk egen konfirmantbibel, så kanskje jeg setter meg ned å leser litt hvis jeg kjeder meg og nettet er nede. Vi er utrolig mange konfirmanter i år. Jeg er sikker på at vi er rundt 50. Det er da jeg finner ut at jeg ikke kjenner halvparten av folka på samme alder som meg et kvarter unna. 

Vi var på kirkekaffien etterpå. Deilige boller og et slag av skillingsboller. 

Pia & Siri

24.09.2013 @ 20:01 i hverdag & fritid 1 kommentar

Pia & Siri har vært en tur innom i dag. Vi tok litt bilder, og jeg og Siri tok båten til Brevik etter middag klokka seks. Planen var egentlig å trene i dag, men tror ikke jeg orker eller rekker. Kom liksom hjem for en halvtime siden og vurderer faktisk allerede å gå å legge meg. Er utrolig sliten og kjenner øynene begynner å falle sammen. I morgen er det gjennomkjøring!

no overskrift

17.09.2013 @ 16:29 i hverdag & fritid 1 kommentarNananananalallalala

Dagen har gått nokså fort. Vi lagde halvgrove rundstykker i mat & helse og jeg gikk glipp av halve timen fordi jeg skulle til tannlegen. Den vanlige altså. Jeg hadde mitt første bittelille hull. Sannsynligvis ikke stort nok til å borre. Dro tilbake til skolen, og da hadde vi bare en halvtime med mat & helse igjen før jeg spiste salaten min.

Etter friminuttet hadde vi bare en sånn informasjonstime i norsken og i siste time så på en sånn "forestilling". Noen som kalte seg 'Eplemøya Songlag'. Synes forestillingen var bra og de var utrolig flinke til å synge! Omtrent hele tysktimen gikk da til denne forestillingen og ettersom vi bare skal ha sånn seksuell overgrep greier i morra, har vi omtrent ingen lekser.

Sitter nå og laster ned random musikk, noe jeg gjør når jeg kjeder meg eller ikke har annet å gjøre.

VÆRSÅSNILL Å SEND MEG MASSE SPØRSMÅL PÅ ASK.FM - HETER KAROLINEBAMLE

landscape & mat

14.09.2013 @ 20:56 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Hadde ingen bilder, men tok denne videoen klokka tolv i dag, så den får duge.

Jeg og mammis tok oss en treningstur opp i skogen etter frokost og deretter tok jeg meg en dusj. 'Ryddet' og støvsuget rommet, bakte knekkebrød og prøvde meg på potetgull laging. Det ble ikke helt vellykket, men..

Du vet, siden alle andre morer seg på dyrsku'n, må jo jeg gjøre noe ut av helgen jeg også. Tror ikke det er noen hjemme nå. Alle er på dyrsku'n! Men koser meg selvfølgelig her hjemme også.

Ser på 'skal vi danse', og håper ikke jeg sovner før 'god kveld norge' er ferdig. Nyhetene har ikke begynt ennå, og jeg er allerede kjempe sliten. MÅ virkelig overleve gjennom hele 'god kvelden norge'! Kom også på at jeg enda ikke har begynt på minitalken min, så håper jeg får begynt i morgen. Idèen er klar, så er bare å begynne på manuset.

fin fredag

13.09.2013 @ 16:02 i hverdag & fritid 0 kommentarerDet er fredag og en drit kjedelig dag på skolen. Bare fag og den samme læreren hele dagen. Men har hatt en fin dag selvom. Skal få med meg en ny episode av lykke til Charlie og den nye disneyfilmen Teen beach movie i kveld. Blir nok loner denne helgen, siden alle skal på dyrsku'n. Så kanskje utnytter jeg tiden til å gjøre ferdig minitalken min som skal fremføres på torsdag. 

På mandag har jeg også en musikkpresentasjon og da kommer også legoen til FIRST LEGO League. Meldte meg på markedsføring, såå..

konf. samling

12.09.2013 @ 21:38 i hverdag & fritid 1 kommentar

Endelig har konfirmasjons samlingene begynt. Det var faktisk ganske interessant. Hadde ikke trodd det skulle bli kjedelig heller. Gjorde litt forskjellig, blant annet en test der jeg Katrine og Sigrid fikk 10/12, ahah. Tror vi fikk det beste resultatet på vår gruppe hvert fall. 

SLETTER INNLEGGET ETTER TID.

happy wedensday

04.09.2013 @ 16:44 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Fant ikke på noe bedre overskrift.. 

For meg har det vært en veldig fin dag. Har kanskje bare vært på skolen, drikt shake, sett litt av gilmore girls og one tree hill + gjort noen lekser, men synes dagen har vært fin selvom! I dag starter klubben igjen, så tar meg en tur dit. Nå skal jeg drikke en shake og litt sånn før jeg drar.

Dere ser vel sånn ca outfitten for i dag. 

syk chick liksom

03.09.2013 @ 17:30 i hverdag & fritid 0 kommentarerBeklager, men skal virkelig spare dere for bilder av meg i dag. Er nemlig syk. Johoo 

Var en utrolig tøff dag på skolen i dag ettersom jeg har hatt vondt i halsen, hode, vært svimmel og er forkjølet. Natten var også et materitt. Våknet opp til flere ganger i natt, og endte opp med at jeg ikke orket å legge meg igjen, så stod opp av meg selv.

Hele dagen har egentlig gått dårlig. Har ikke konsentrert meg i det hele tatt, så alt som ble sagt i dag, er nok borte. Ligger i stolen her, noe jeg har gjort siden jeg kom hjem. Følger sånn halvveis med på 'friends'.

Blir nok ikke noe turning på meg i dag, så får vi håpe jeg blir bedre til i morra.

forkjølet & sliten

02.09.2013 @ 21:20 i hverdag & fritid 0 kommentarerHelt siden i går har jeg hatt noe vondt i halsen, så stemmen min er helt rar nå. Følte meg ikke så værst til morran', så dro på skolen, men da jeg kom hjem hadde jeg blitt forkjølet. Var på musikken første gang etter sommerferien i dag fordi jeg glemte det sist gang, ehheh. Fått ny dirigent, men er absolutt mye kjedeligere nå, så vet ikke hvor lenge jeg blir.. Omtrent alle har sluttet og stemningen og musikken blir bare død, dessverre.

Vi (Andrine, jeg, Siri, Kristine, Pia og Emilie) hadde egentlig planlagt å dra til Brevik etter skolen med båt, men Andrine sin båt klikket helt og vi kom oss ikke særlig langt. Endte med at jeg måtte taue henne tilbake fra Pia, yeah, yeah.

I dag har jeg faktisk fått spise litt kylling, og guuud hvor deilig det var. Begynner å lengte fælt etter mat nå og har lite lyst på shake om dagen, huff. Tror jeg går å legger litt tidlig i kveld, så jeg er klar for morgendagen, uff, skal ha fisk i m&h. hjelpmeg!

today's outfit

01.09.2013 @ 20:20 i fashion & style 3 kommentarer

Genser cubus - kjede cubus - veske ? - bukse lindex - sko converse

I dag var vi på familiebesøk hos mormor og bestefar med resten av storfamilien. Det var kjempe koselig! Men følte alt handlet om mat og at det var fokuset hele tiden, så det var utrolig tøft. Men hadde det som sagt koselig selvom.

Onkel Robert, Adrian og Victoria var på vei hjem fra Bergen, siden de hadde hentet en bil, så de var ikke der.

Fikk forresten denne fine vesken av mormor fordi hun ikke likte fargen. Ingen andre ville ha den så da tok jeg sjansen! Synes den var kjempe fin, og den passer jo til omtrent alt!

starting over

01.09.2013 @ 12:12 i blogg 0 kommentarer

Kikket litt gjennom bloggen og arkivet og fant ut at jeg ville starte på nytt. Så nå har jeg slettet alle innlegg og kategorier, og begynner på nytt. Følte liksom de gamleste innleggene var utrolig barnslige og teite, så her er jeg, som et nytt menneske. Vil nok slette dette innlegget etterhvert.
hits