Arkiv mned: januar 2014

dilla på masterchef junior

31.01.2014 @ 21:30 i hverdag & fritid 0 kommentarerJeg og pappa har sett flere episoder i dag, og nå er det bare to igjen, så er vi ferdige med sesong 1. Har sett at det skal komme ny sesong i år og jeg skal definitivt få det med meg! 


Jeg blir bare så inspirert! Jeg er bokstavligtalt hekta på serien. Jeg ble utrolig starstrucked da Troy Glass som ble hvert fall topp 4 faktisk likte bildet mitt på instagram. Jeg skal få sett ferdig serien i løpet av helgen. Det var utrolig trist at Sarah gikk ut. Jeg elsket henne og hun var min favoritt. 9 år og like god som voksne mennesker på kjøkkenet. Wow. 

 


Ett almost at the moment bilde..

Bare kjedelige fag på skolen. Et minutt føles som en halv time. Helt grusomt. Værste skoledagen i uka.

Ikke så mye mer å si om skoledagen. Har ikke skjedd så mye etter skolen heller. Pizzabakeren pizza til middag. Tatt noen få bilder. Masterchef junior ++. Norske talenter. #gisimenennysjanse. Pause. Blogging. Godteri. Norske talenter.

Kort oppsumert. Tenker å kanskje få tatt noen bilder i morra også. Poster kanskje litt i kveld. God kveld.

akkurat nå hører jeg på denne.

 

byrden er borte

30.01.2014 @ 22:04 i hverdag & fritid 1 kommentar

Dere aner ikke hvor godt det var å være ferdig med presentasjonen i dag! Jeg følte at et stort press bare forsvant og alt ble bare mye mer behagelig. 

Selvfølgelig ble jeg trekt som nummer to, og med en gang ble jeg bare sånn: "hæ?!", men det var utrolig deilig å bare bli ferdig. Fikk ganske gode tilbakemeldinger fra de andre, så håper jeg hvert fall får en 4'er. 

Det var veldig deilig å bare sitte å nyte resten av presentasjonene etter jeg selv var ferdig. Veldig masse bra!! I tillegg hadde vi jo dans i dag og det var faktisk ikke så ille. Det er jo noen vågale skills hu danselæreren vil at vi skal klare da, men resten var ganske gøy.


Da jeg kom hjem sov jeg frem til middag. Kylling. Så gjorde jeg lekser etter mat og etter det ble resten av kvelden foran tv. Tenkte å få lagt meg nå så jeg blir utvilt til i morgen, for da skal jeg opp tidlig igjen for å dusje. nattaphotoboothbilde fra da jeg gjorde lekser 

jeg kan ikke synge

29.01.2014 @ 23:06 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Utrolig lenge siden sist! Har egentlig bare trengt en pause. Det har vært så utrolig mye som har skjedd som gjorde at jeg fikk lite tid til blogging. Nå er jeg vel halvt tilbake igjen, håper jeg. Hvert fall, enjoy!


 

I dag fikk jeg sove ekstra lenge fordi mamma kunne kjøre meg. Jeg var uansett litt stresset, men rakk skolen fint til første time. Jeg kom ikke så veldig mye lengre med skulpturen min i k&h, men jeg er perfeksjonist, så ting går utrolig sakte og nøye med meg, noe som kan være negativt i blant. Fikk ikke gjort så mye på photostoryen min heller i dag, men fikset resten (håper jeg) når jeg kom hjem. 

Nå som det er sagt, så skal vi fremføre den i morgen (photostoryen altså) og jeg er dødsnervøs (!!!!) Oppgaven går ut på å velge deg en engelsk sang, oversette den til norsk og lage en "photostory", hvis du skjønner hva jeg mener. Så jeg har altså sunget sangen min, og jeg er ikke akkurat en kommende artist.. Jeg har forresten sangen 'too close - alex clare'.

 

 

I tillegg hadde vi tysk i dag, og jeg er ikke glad i tysk, så jeg sitter bare å venter på at time skal bli ferdig. Men heldigvis etter tysktimen fikk vi avspasering fra valgfagen fordi vi var på radio grenland sist uke, så da kom jeg tidlig hjem.

I kveld har jeg vært på klubben, jeg og kristiane har vært hjemme alene, lagd grandiosa, jeg og pappis så på millionare matchmaker og junior masterchef når jeg kom tidlig hjem, MEN LEKSER (!!!) det har det ikke blitt mye tid til. Så håper jeg rekker å gjøre matta i morra på skolen. I tillegg skal vi ha dansing i morra, så jeg gleder meg til å se hvordan det funker.@

OG HVERT FALL EN TING TIL (!!) Har dere sett junior masterchef? Jeg så det for første gang på tirsdag og nå er jeg absolutt hekta! Det er helt utrolig hva de 8-13åringene kan?? De lager sånn sykt bra mat på kun 60min! Jeg ble så sjokkert og inspirert. (ikke at jeg skal begynne å lage mer mat da)Til slutt vil jeg bare legge til mine yndlingssanger for øyeblikket.

 Har egentlig mage fler, men fant disse sangene i dag og de er ganske nye, så ville bare at dere skulle få muligheten til å høre disse råe sangene.

hits