Kategori: hverdag & fritid

hard day

02.02.2014 @ 21:44 i hverdag & fritid 1 kommentar

Stod opp ni i dag, spiste frokost og dro på trening (turn). Var ikke så mye for meg å gjøre der, i og med at Andrine ikke var der, men gjorde nå det jeg kunne. Måtte gå hjem alene og var egentlig allerede sur og lei meg fra det punktet, men da jeg kom hjem ble det bare verre. Middagen var klar da jeg kom og alle var egentlig i dårlig humør, så det endte opp med at jeg braste ut i gråt ved middagsbordet. Ja.. Men etter det har det vært ganske grei stemning.

Resten av kvelden har jeg brukt til å se ferdig sesong 1 av junior masterchef, sett bloggerne, litt av nyhetene og halve best i verden. I tillegg lagde mamma hjemmelaget pizza til kveldsmat, hihi. 

Natta.

dilla på masterchef junior

31.01.2014 @ 21:30 i hverdag & fritid 0 kommentarerJeg og pappa har sett flere episoder i dag, og nå er det bare to igjen, så er vi ferdige med sesong 1. Har sett at det skal komme ny sesong i år og jeg skal definitivt få det med meg! 


Jeg blir bare så inspirert! Jeg er bokstavligtalt hekta på serien. Jeg ble utrolig starstrucked da Troy Glass som ble hvert fall topp 4 faktisk likte bildet mitt på instagram. Jeg skal få sett ferdig serien i løpet av helgen. Det var utrolig trist at Sarah gikk ut. Jeg elsket henne og hun var min favoritt. 9 år og like god som voksne mennesker på kjøkkenet. Wow. 

 


Ett almost at the moment bilde..

Bare kjedelige fag på skolen. Et minutt føles som en halv time. Helt grusomt. Værste skoledagen i uka.

Ikke så mye mer å si om skoledagen. Har ikke skjedd så mye etter skolen heller. Pizzabakeren pizza til middag. Tatt noen få bilder. Masterchef junior ++. Norske talenter. #gisimenennysjanse. Pause. Blogging. Godteri. Norske talenter.

Kort oppsumert. Tenker å kanskje få tatt noen bilder i morra også. Poster kanskje litt i kveld. God kveld.

akkurat nå hører jeg på denne.

 

byrden er borte

30.01.2014 @ 22:04 i hverdag & fritid 1 kommentar

Dere aner ikke hvor godt det var å være ferdig med presentasjonen i dag! Jeg følte at et stort press bare forsvant og alt ble bare mye mer behagelig. 

Selvfølgelig ble jeg trekt som nummer to, og med en gang ble jeg bare sånn: "hæ?!", men det var utrolig deilig å bare bli ferdig. Fikk ganske gode tilbakemeldinger fra de andre, så håper jeg hvert fall får en 4'er. 

Det var veldig deilig å bare sitte å nyte resten av presentasjonene etter jeg selv var ferdig. Veldig masse bra!! I tillegg hadde vi jo dans i dag og det var faktisk ikke så ille. Det er jo noen vågale skills hu danselæreren vil at vi skal klare da, men resten var ganske gøy.


Da jeg kom hjem sov jeg frem til middag. Kylling. Så gjorde jeg lekser etter mat og etter det ble resten av kvelden foran tv. Tenkte å få lagt meg nå så jeg blir utvilt til i morgen, for da skal jeg opp tidlig igjen for å dusje. nattaphotoboothbilde fra da jeg gjorde lekser 

jeg kan ikke synge

29.01.2014 @ 23:06 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Utrolig lenge siden sist! Har egentlig bare trengt en pause. Det har vært så utrolig mye som har skjedd som gjorde at jeg fikk lite tid til blogging. Nå er jeg vel halvt tilbake igjen, håper jeg. Hvert fall, enjoy!


 

I dag fikk jeg sove ekstra lenge fordi mamma kunne kjøre meg. Jeg var uansett litt stresset, men rakk skolen fint til første time. Jeg kom ikke så veldig mye lengre med skulpturen min i k&h, men jeg er perfeksjonist, så ting går utrolig sakte og nøye med meg, noe som kan være negativt i blant. Fikk ikke gjort så mye på photostoryen min heller i dag, men fikset resten (håper jeg) når jeg kom hjem. 

Nå som det er sagt, så skal vi fremføre den i morgen (photostoryen altså) og jeg er dødsnervøs (!!!!) Oppgaven går ut på å velge deg en engelsk sang, oversette den til norsk og lage en "photostory", hvis du skjønner hva jeg mener. Så jeg har altså sunget sangen min, og jeg er ikke akkurat en kommende artist.. Jeg har forresten sangen 'too close - alex clare'.

 

 

I tillegg hadde vi tysk i dag, og jeg er ikke glad i tysk, så jeg sitter bare å venter på at time skal bli ferdig. Men heldigvis etter tysktimen fikk vi avspasering fra valgfagen fordi vi var på radio grenland sist uke, så da kom jeg tidlig hjem.

I kveld har jeg vært på klubben, jeg og kristiane har vært hjemme alene, lagd grandiosa, jeg og pappis så på millionare matchmaker og junior masterchef når jeg kom tidlig hjem, MEN LEKSER (!!!) det har det ikke blitt mye tid til. Så håper jeg rekker å gjøre matta i morra på skolen. I tillegg skal vi ha dansing i morra, så jeg gleder meg til å se hvordan det funker.@

OG HVERT FALL EN TING TIL (!!) Har dere sett junior masterchef? Jeg så det for første gang på tirsdag og nå er jeg absolutt hekta! Det er helt utrolig hva de 8-13åringene kan?? De lager sånn sykt bra mat på kun 60min! Jeg ble så sjokkert og inspirert. (ikke at jeg skal begynne å lage mer mat da)Til slutt vil jeg bare legge til mine yndlingssanger for øyeblikket.

 Har egentlig mage fler, men fant disse sangene i dag og de er ganske nye, så ville bare at dere skulle få muligheten til å høre disse råe sangene.

juleferie (!!!)

20.12.2013 @ 22:36 i hverdag & fritid 1 kommentarDet er utrolig deilig med juleferie nå! Det eneste er at det blir mye som skjer i dagene fremover, så det blir sikkert en del rydding og stress. Men jeg skal kjempe meg gjennom det jeg å. 

Det er ekstra deilig å ta juleferie når man er fornøyd med karakterkortet. Så jeg gikk hjem med ganske så god selvtillitt.

I dag har Kristiane feiret bursdagen sin og det var jo gøy.. for henne, mener jeg. Jeg ble "kastet" rundt omkring og det var sykt mye bråk. Jeg ble gaal.

Tenkte å legge meg snart fordi de andre ser på jul i svingen og akkurat nå har jeg ingen interesse for det. Derfor skal jeg nok legge meg fordi jeg må opp halv åtte i morra for å se julemorgen. I tillegg skal jeg se the carrie diaries etter jeg har sett "jenter" på julemorgen. natta

torsdag

19.12.2013 @ 21:13 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Jeg kunne skrevet mange forskjellige overskrifter, men valgte å gå for den kjedligste. Uansett, i dag var det grøtdag på skolen og jeg hadde med nisselue. Synes dagen i dag har vært bra, men i morra blir den bedre! Jeg fikk en godnyhet. Vi skal til radio grenland med valgfaget i januar. Kanskje blir vi med på en livesending. iiii.I dag har jeg ikke gjort noe spesielt. Vært på konfirmasjonssamling bare. Vi fikk gå en halvtime før, heheh. Nå hører jeg bare på masse random musikk. Klarte nemlig å slette alle sangene på mobilen, yey. Jeg gikk fra 369 sanger til 0 på tre sekunder. Så nå har jeg tre sanger.

Jeg er utrolig trøtt nå, så tenkte å legge meg til en episode 'back in the game'. natti

mattegeniene

16.12.2013 @ 21:32 i hverdag & fritid 1 kommentar
I dag etter skolen tok jeg meg en tur til Siri. Vi hadde avtalt å møtes, så Siri slang inn en pizza, jeg tok med en sjokoladeplate og noe brus, mens Katrine bare ble med. 
Vi skal nemlig starte en sånn mattegruppe med hvert fall oss tre, der vi skal jobbe matte en gang i uka eller annen hver uke. Vi tenkte å starte opp etter nyttår for å heve mattekarakteren.
Nå kom hjem for ikke så lenge siden, så nå gjør jeg bare ferdig leksene mens jeg hører på albumet overexposed av maroon5. haha, første jeg fant.
Snart blir det nok natta for min del.søndag

15.12.2013 @ 21:44 i hverdag & fritid 0 kommentarerJeg har sovet utrolig dårlig i natt. Jeg hadde en drøm ellerno om at jeg måtte reise meg opp stadig vekk. Merkelig.

Jeg sto opp kvart på ni, satt meg i sofaen med et teppe og eksprimenterte i photoshop. Har nemlig fått tilbake macen min nå, og nå har jeg fått omtrent alle adobe programmene (!!!) Det som var dumt var at jeg ikke fikk imovie på den, så tror jeg må få noen til å fikse det..

Uansett så har jeg vært hos en Kristine en stund, vi gjorde ikke stort, gjorde rent hos hesten og var på brotorvet en tur. Vi fant ut at vi omtrent aldri er sammen, så var deilig å finne på noe med henne i dag ettersom det har blitt ekstra lite tid etter hun ble sammen med Jonas. Det var nemlig søndagsåpent på brotorvet i dag fra to til seks i dag. Følte det var lørdag. Subbet rundt på brotorvet liksom. Men ble nok skuffet da jeg kom hjem og måtte sitte å gjøre mattelekser. Da jeg kom hjem fra brotorvet fikk jeg rester fra bakt potet, namnam. Gjorde litt mattelekser etter det og så på jul i svingen.

Nå har jeg sett to episoder 'the michael j. fox' og holder på å se den siste nå, mens de andre i huset her ser på helt andre ting. Nå skal jeg bare se episoden ferdig, så spise litt godt, så går nok jeg i seng.

tirsdag og null turning

10.12.2013 @ 15:34 i hverdag & fritid 1 kommentar

Det har egentlig ikke skjedd noe spesielt i dag, noen morsomme kommentarer og sånt, men det skriver jeg ikke om her. Vi hadde teori i mat&helse i dag og jeg holder på å sovne hver eneste gang! I tillegg fikk jeg tilbake nynorsk tentamen og jeg fikk 5- faktisk! Trodde ikke det ville gå så bra. Vi hadde også en leksetest i tysk hvor jeg fikk 6er. Nå skal jeg øve litt til gitarpresentasjonen jeg skal ha på mandag og gjøre lekser. 

overraskende bra

02.12.2013 @ 22:04 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Jeg kom meg i dusjen til tiden i morres og kom på skolen til perfekt tid. Jeg husket alt jeg skulle. Fikk byttet kaker med hvert fall Mia, så da er det bare Kristine igjen.

Jeg fikk skrevet ned resten av glosene før første time, heldigvis. Ble masse vikarbytte i dag, men dagen skled forbi. Vi fikk tilbake engelsktentamen og det gikk overraskende bra! Jeg fikk 4+ og ble storfornøyd med det.I musikktimen spilte vi gitar som vanlig. Vi skal starte fremføringene neste uke, så jeg merker jeg begynner å stresse. Må øve masse hjemme. Satt omtrent hele musikktimen å hørte på Martin spille en avslappende sang av Kings of Leon.

Vi hadde sen middag fordi mamma laget ribbe, så jeg var på musikken først, (og til at det varer 2t så går det utrolig fort.) 

Gikk "til sengs" rett etter middagen. Lå meg jo egentlig ikke. Jeg har allerede sett en episode 'The Michael J. Fox Show', så bestemte jeg meg for å blogge i dag også. Sitter å hører litt på musikk mens jeg blogger og nå skal jeg bare skjekke innom de vanlige bloggene jeg leser, så legger jeg meg til å sove. Natta.

full dag

01.12.2013 @ 21:15 i hverdag & fritid 0 kommentarerBeklager for den utrolig dårlige kvaliteten. Bruker nemlig macen til Kristiane.

 Må vel starte helt fra begynnelsen. Jeg bråvåknet 07:42, da jeg fikk en visjon om at jeg måtte stå opp. Lå lenge i senga med macen på fanget, deilig en lørdagsmorra. Det tok en times-tid før jeg skjønte at det var 1.desember i dag, så til frokosten halv ti åpnet jeg den første gaven i pakkekalenderen vår. Alle i familien deler nemlig på en ganske stor pakkekalender, så vi får ikke pakker hver dag.

Jeg fikk denne søte lipgloss-uglen, noe jeg og Kristiane fant ut at det var med en gang mamma hang den opp.Jeg har lenge holdt av denne datoen til å gå i kirken, fordi i dag skulle nemlig naboen/turntreneren min døpe sønnen sin. Så jeg, Siri, Kristine & Jonas var der. 

Etter kirken dro vi hjem og rakk ikke være her lenger enn time før vi dro for å feire bestemor som ble 78år her om dagen. Vi fikk kalkun og masse annet godt til dessert. Tante Hege, Mari & Håkon har nemlig vært her i helga. 

Etter et par timer hos bestemor, dro vi til trosby super'n fordi det var tenning av julegrana. Vi møtte selvfølgelig bekjente vi omtrent aldri snakker med, så da ble det jo selvfølgelig en del snakking. Hovedgrunnen til at vi var der var jo fordi korpset skulle spille, så jeg spilte jo. Det varte ikke så lenge, så vi dro tidelig.

Nå har jeg fått gjort lekser og spist pizza. Sett litt på jul i svingen og nissene over skog og hei. Nå sitter jeg i "senga" og hører på mine for tiden favoritt-julesanger. På førsteplass kommer Ariana Grande sine også liker jeg veldig godt de norske julesangene, så hører på det 'God jul med MGP jr.'

enda en tentamen

21.11.2013 @ 19:01 i hverdag & fritid 6 kommentarer

Uff, får litt dårlig samvittighet av at jeg snakker så mye om tentamen, men det er jo ganske avgjørende for karakteren min, så..

I morgen står engelsktentamen for tur.. Jeg grugleder meg. Gleder meg til å bli ferdig, men gruer meg til selve tentamen. Vi har derfor ikke lekser, eller hvis vi vil øve til tentamen kan vi jo det, men ikke noe annet, så utnytter tiden til musikk og serier. Vi skal nok en tur på butikken så jeg får kjøpt litt godteri og en ekstra god lunsj. Så kjøper jeg nok det nyeste topp bladet.

Fikk forresten et brev fra skolen i dag. Eller lettere sagt mamma og pappa. Jeg har nemlig fått 6 anmerkninger, så nå kan jeg kun få 4 til frem til jul. Men det skal jeg nok klare!ææ, norsktentamen imorra

18.11.2013 @ 20:32 i hverdag & fritid 1 kommentar

Puh! Jeg overlevde skoledagen og musikken, heldigvis. Vi har ikke lekser til i morgen, noe som er veldig deilig. Men mindre deilig er det at vi har norsktentamen imorra. I år har vi bare langsvarsoppgave, så må virkelig jobbe godt med den. Jeg har kjøpt inn en baguette og en haribo-pose + en villa, så da blir dagen sikret!

Nå skal jeg bare se en episode av 'The Fosters' før jeg legger meg.oi, atm bilde.. det var litt fælt

hjelp tyfonrammede på filippinene

16.11.2013 @ 18:30 i hverdag & fritid 0 kommentarerI går svarte jeg ja til å stå med bøsse utenfor spar i Langesund. Jeg angret vel litt i dag tidlig siden jeg sto opp klokka åtte. Egentlig hadde jeg ikke trengt å stå opp før ni, men jeg hadde så lyst til å se den nye 'the carrie diaries' episoden! Men den hadde selvfølgelig ikke kommet. Så satt bare og prøvde å jailbreake ipoden..
Siri ville heldigvis være med, så vi stod der begge to. Det kom ikke særlig mange, men jeg vedder på at vi fikk samlet inn over 2000kr. 
Når vi hadde stått tiden vår ferdig, hadde vi temmlig god samvittighet. 
Vi dro på Brotorvet etter vi var ferdige og spiste på Bergbys. Møtte helt sykt mange kjente. Nå lager mamma hjemmelaget pizza, naaam.tentamen nærmer seg og jeg er ikke klar

12.11.2013 @ 21:46 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Dagene går fort. Allerede nærmer det seg onsdag. Tenkte å bruke litt tid på å oppdatere dere i dag siden det er ganske lenge siden jeg har skrevet et innlegg. 

I dag fikk jeg tilbake et portrettintervju jeg leverte for ca en uke siden. Jeg fikk en 4er, noe som ikke var så ille. Fikk også tilbake en sånn minitest i tysk noe som ikke gikk så bra fordi jeg ikke hadde øvd. Ellers gikk skoledagen overraskende bra! 

Det nærmer seg tentamen med stormskritt! Akkurat en uke igjen, så sitter jeg der. Så langt jeg husker, så skal vi ha norsk (hovedmål) til tirsdag, så engelsk neste fredag og denne fredagen blir det en rle prøve + soling i samfunnsfag. For et stress! Men prøver å overleve dagene.

Jeg kom hjem fra turninga for omtrent en time siden og vi gjort masse gøy i dag!et at the moment bilde

dagene

31.10.2013 @ 21:11 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Jeg fortalte jo at jeg skulle på en sånn konsert med alle konfirmantene i kommunen i Stathelle kirke på tirsdag. Det var en utrolig fin konsert/'tale'. Tror omtrent alle satt igjen med noen tanker om det han sang og snakket om. Jeg så til og med flere der tårene rant nedover kinnet. Jeg holdt nesten på å grine selv. Det var en utrolig lærerik 'gudstjeneste'.Pappa som tok bilde. (jeg er langt baki der)

Altså på onsdag fikk jeg ikke blogget fordi jeg var på sånn halloween-fest på klubben. Det var ingen som kledde seg ut da, haha. Unntatt de lederene da. Det var kjempe gøy, men klubben er jo som regel alltid gøy da.#Throwbackthursday 

I dag har det jo vært OD-dagen, og jeg endte opp hjemme. Det var faktisk ganske greit. Jeg føler det allerede er helg, så jeg gleder meg ufattelig mye til. 

Pia og Emilie har vært her i dag, og vi satt hvert sekund å ventet på halloween gjester, haha. Det kom en del folk, så alt godteriet er nå borte. De dro for en knapt halvtime siden, så nå må jeg prøve å legge meg snart.haha. sparte en kjærlighet fra i går

hektiske dager

29.10.2013 @ 14:44 i hverdag & fritid 0 kommentarerSiden søndag, har alt gått i ett omtrent. Jeg gjorde lekser fra klokken tolv til ni, søndagskveld (innkludert noen pauser og slikt) fordi vi skulle ha en 'overhøring' i engelsk. Det gikk jo ikke sånn kjempe bra da. Jeg valgte jo da den letteste teksten fordi jeg ikke hadde vært der forrige time å gjennomgått noe, så jeg satt jo litt blank da jeg skulle gjøre den. Også hadde ville jeg ikke bruke sånn år og dag på det heller, så endte opp med en 3er, for all den jobbinga(!!) Men håper det var verdt det da.

Og etter en skoledag med god innsats, så ble pusen (Katrine) med meg hjem. Vi begynte omtrent med en gang med leksene og da vi var ferdig spiste vi middag. Ca rett etter mat, dro vi opp på skolen og jobbet med fll. Jeg var der vel omtrent fra klokka fem til litt over sju. Vi fikk jobbet en del og i tillegg hadde jeg konferansetime, noe som gikk ganske så bra! Lå på rundt 4-5 i alle fag untatt matte! (noe som ikke var overraskende)

Når jeg kom hjem spiste jeg kveldsmat og så litt på tv før jeg stupte i seng halv ti. I dag sov jeg egentlig litt ekstra lenge siden jeg ikke stresset med lekser og sånt, siden jeg pleier å gjøre de før skolen starter så jeg er ekstra tidlig ute, men i går var jeg skikkelig flink med leksene, så jeg trengte ikke stresse. Vi bakte eplepai/kake i m&h (mat&helse), men uansett så prøver jeg å følge ekstra med for tiden (håper det fortsetter), for å heve karakterene, men det er jo ikke så lett.

I dag må jeg hvert fall være på skolen halv fem for å jobbe med fll. Gleder meg faktisk litt til det over, (untatt hvis vi vinner) for det er så mye stress. Vi skal være der frem til sånn kvart på sju, for da er det rett til sånn konsert med alle konfirmantene i hele kommunen i Stathelle kirke. Forhåpentligvis varer det bare en time, så er hjemme ved halv ni tiden.

Jeg var forresten ferdig med alle leksene til i morgen, så derfor fikk jeg litt tid til å oppdatere dere. Hihi, blogger så fort 'det skjer noe'.

kino med siri

25.10.2013 @ 16:13 i hverdag & fritid 0 kommentarerEr så utrolig glad for at det er helg! Skoledagen har vært så slitsom. Alt har bare surret rundt i hode og jeg blir utrolig irritert av giddaløse folk. Uansett. Skal se 'We're the Millers'  med Siri klokka syv. Siden moren hennes skulle kjøre besteforeldrene til Porsgrunn, så drar vi litt før og går på down town i mens. Heh, snakkes kanskje senere. Skal forresten spille inn spørsmålsrunden i morra, så still spørsmål nå!

ALGEBRA - HJELP MEG!

24.10.2013 @ 20:55 i hverdag & fritid 1 kommentar

Noe av det værste på skolen er matte. Jeg klarer bare ikke å få gode karakterer i det faget. Alt er enten super innviklet, eller super simpelt, men så er det så simpelt at det blir forvirrende. I tillegg så er mattelæreren var veldig nøye og sånn, så det gjør alt bare værre. Men kan jo hende vi blir ekstra smarte da, så kanskje det er ille nå, men at det kan ha lønt seg i fremtiden?

Vi hadde algebra prøve i dag og jeg gruet meg noe sykt. Heldigvis følte jeg det gikk ganske fint så håper på min andre 4er på en matteprøve. I tillegg hadde vi en skoleskriving i engelsk, noe jeg følte var litt ala tentamen bare mye kortere. Jeg vet ikke helt hvordan det gikk, men kan vel håpe på en 4er der også..?

Mormor sov her i natt til i dag og bestefar sover her i natt, og i morra kommer mamma og pappa hjem. Ååh, gleder meg til helg! Skal også få prøvd å spilt inn spørsmålsrunden da. Foreløbig har jeg nitten spørsmål, så jeg har absoultt plass til flere, så still i vei! 

Heidis bursdag

22.10.2013 @ 21:30 i hverdag & fritid 0 kommentarerNydlige Heidi! (Kristine som har tatt bildet)

I dag har en del av dagen gått til bursdagsfeiring av Heidi. Jeg synes det var veldig bra organisert og til en forandring var alle jentene der + to gutter. Håper de andre koset seg, men jeg skal være helt ærlig å si at jeg ikke følte meg helt komfortabel og litt utrygg. Opplegget var bra, men jeg var usikker på stemningen. Det betyr ikke at jeg ikke koste meg, for det gjorde jeg!

på'n igjen

14.10.2013 @ 17:37 i hverdag & fritid 0 kommentarer

 

Var utrolig sliten til morran i dag selvom jeg la meg åtte i går kveld. Rakk så vidt å komme inn døra før jeg lå i senga. Skoledagen var helt grei. Våknet litt mer med all vinden i ansiktet på sykkelen på vei til skolen. 

Begynte rett på med matte og jobbing. Var så vidt de spurte om vi hadde hatt det fint i ferien. Det ble ikke så mye bedre når vi ble fortalt at vi skulle ha et "prosjekt" i engelsk med en skoleskriving (hva enn det er) neste torsdag. Fikk tilbake naturfagsprøva og ble veldig fornøyd med en 5+! Gymtimen gikk til kanonball noe vi har gjort alle gangene frem til nå, omtrent, så nå krever vi litt styrketrening! I musikk har vi begynt med gitar, noe jeg ikke skjønner stort av. Skal jo ha en sånn gitarprøve der vi må kunne to sanger, så joho..

Men nå skal jeg på musikken, så blogger kanskje mer i morra.

god torsdag

03.10.2013 @ 17:08 i hverdag & fritid 0 kommentarerLegger ved et bilde fra bursdagen til Pia, siden jeg ikke har noe annet. F.v: Heidi, Andrine & Katrine.

Skoledagen var relativt hard, for å si det sånn. I første time snakket vi litt om FLL og videre arbeid, for i morgen kommer det noen folk derfra, noe jeg gruer meg litt til.. Så fikk vi litt tid til å øve til naturfagsprøven vi skal ha i morra. Vi har om atomer og stoffer og sånt, og jeg føler jeg har lært endel om det nå, så håper på en 4er. Skal likevel sette av hvert fall en halvtime til litt øving.

I tillegg hadde vi besøk av en tidligere rusmisbruker som fortalte om dette med rus og sånt. Jeg synes det var et kjempe bra foredrag og nå skjønner jeg virkelig hva rus midler gjør og er. Noe som har fått meg til å holde meg 100% unna rusmidler.

Martin & Andrine i bakgrunnen.

Vi hadde også aktivitetsdag i dag. Det var faktisk ganske slitsomt selvom jeg bare gikk/jogga sakte 4,4 km. Ganske stolt uansett. Beina var helt ferdig på vei hjem og når jeg kom hjem tok jeg meg den frihet og tok 30 sit-ups. Nå er jeg skikkelig stiv i magemusklene etter turninga. Whatever.

Fikk sett enda en episode av one tree hill og har bestemt meg for å begynne på the carrie diaries når jeg er ferdig med one tree hill.

Har tatt meg en dusj, noe som var utrooolig deilig. Og nå venter jeg bare på maten, for jeg er skrubbsulten.

fairplay

02.10.2013 @ 21:33 i hverdag & fritid 1 kommentarUff. Noen ganger er det sinnsykt irriterende at det bare er blitz på photo booth.

Uansett. Måtte ha design & redesign i steden for sal & scene i dag, så det var litt kjipt. Men vi fikk begynt en idemyldring til filmen vår, og jeg tror den kan bli bra!

Skulle egentlig vært og øvd med Bamble musikkorps, men det ville jeg ikke, så tok meg en tur på klubben i stedet. Det var fairplay turnering i dag, mot de andre klubbene OG GJETT OM (!!) vi kom på andre plass!! Vi ble sånn skikkelig fornøyde fordi vi alltid taper. Forresten så er det fotball. Det var overraskende mange folk! 

Det som overrasket meg, var at alle var jo fra skolene som ligger max 10 unna og jeg visste ikke hvem halvparten var! Dro i hvert fall hjem litt tidligere fordi jeg ble helt gal av folk og en liten 'fight' med Heidi. Uff, for et styr.

 

konf. presentasjon

29.09.2013 @ 19:40 i hverdag & fritid 1 kommentarJeg har vært i kirken i dag. På konfirmasjonspresentasjon. Min egen, faktisk. Det gikk veldig bra, tror jeg. Fikk egen konfirmantbibel, så kanskje jeg setter meg ned å leser litt hvis jeg kjeder meg og nettet er nede. Vi er utrolig mange konfirmanter i år. Jeg er sikker på at vi er rundt 50. Det er da jeg finner ut at jeg ikke kjenner halvparten av folka på samme alder som meg et kvarter unna. 

Vi var på kirkekaffien etterpå. Deilige boller og et slag av skillingsboller. 

Pia & Siri

24.09.2013 @ 20:01 i hverdag & fritid 1 kommentar

Pia & Siri har vært en tur innom i dag. Vi tok litt bilder, og jeg og Siri tok båten til Brevik etter middag klokka seks. Planen var egentlig å trene i dag, men tror ikke jeg orker eller rekker. Kom liksom hjem for en halvtime siden og vurderer faktisk allerede å gå å legge meg. Er utrolig sliten og kjenner øynene begynner å falle sammen. I morgen er det gjennomkjøring!

no overskrift

17.09.2013 @ 16:29 i hverdag & fritid 1 kommentarNananananalallalala

Dagen har gått nokså fort. Vi lagde halvgrove rundstykker i mat & helse og jeg gikk glipp av halve timen fordi jeg skulle til tannlegen. Den vanlige altså. Jeg hadde mitt første bittelille hull. Sannsynligvis ikke stort nok til å borre. Dro tilbake til skolen, og da hadde vi bare en halvtime med mat & helse igjen før jeg spiste salaten min.

Etter friminuttet hadde vi bare en sånn informasjonstime i norsken og i siste time så på en sånn "forestilling". Noen som kalte seg 'Eplemøya Songlag'. Synes forestillingen var bra og de var utrolig flinke til å synge! Omtrent hele tysktimen gikk da til denne forestillingen og ettersom vi bare skal ha sånn seksuell overgrep greier i morra, har vi omtrent ingen lekser.

Sitter nå og laster ned random musikk, noe jeg gjør når jeg kjeder meg eller ikke har annet å gjøre.

VÆRSÅSNILL Å SEND MEG MASSE SPØRSMÅL PÅ ASK.FM - HETER KAROLINEBAMLE

landscape & mat

14.09.2013 @ 20:56 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Hadde ingen bilder, men tok denne videoen klokka tolv i dag, så den får duge.

Jeg og mammis tok oss en treningstur opp i skogen etter frokost og deretter tok jeg meg en dusj. 'Ryddet' og støvsuget rommet, bakte knekkebrød og prøvde meg på potetgull laging. Det ble ikke helt vellykket, men..

Du vet, siden alle andre morer seg på dyrsku'n, må jo jeg gjøre noe ut av helgen jeg også. Tror ikke det er noen hjemme nå. Alle er på dyrsku'n! Men koser meg selvfølgelig her hjemme også.

Ser på 'skal vi danse', og håper ikke jeg sovner før 'god kveld norge' er ferdig. Nyhetene har ikke begynt ennå, og jeg er allerede kjempe sliten. MÅ virkelig overleve gjennom hele 'god kvelden norge'! Kom også på at jeg enda ikke har begynt på minitalken min, så håper jeg får begynt i morgen. Idèen er klar, så er bare å begynne på manuset.

fin fredag

13.09.2013 @ 16:02 i hverdag & fritid 0 kommentarerDet er fredag og en drit kjedelig dag på skolen. Bare fag og den samme læreren hele dagen. Men har hatt en fin dag selvom. Skal få med meg en ny episode av lykke til Charlie og den nye disneyfilmen Teen beach movie i kveld. Blir nok loner denne helgen, siden alle skal på dyrsku'n. Så kanskje utnytter jeg tiden til å gjøre ferdig minitalken min som skal fremføres på torsdag. 

På mandag har jeg også en musikkpresentasjon og da kommer også legoen til FIRST LEGO League. Meldte meg på markedsføring, såå..

konf. samling

12.09.2013 @ 21:38 i hverdag & fritid 1 kommentar

Endelig har konfirmasjons samlingene begynt. Det var faktisk ganske interessant. Hadde ikke trodd det skulle bli kjedelig heller. Gjorde litt forskjellig, blant annet en test der jeg Katrine og Sigrid fikk 10/12, ahah. Tror vi fikk det beste resultatet på vår gruppe hvert fall. 

SLETTER INNLEGGET ETTER TID.

happy wedensday

04.09.2013 @ 16:44 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Fant ikke på noe bedre overskrift.. 

For meg har det vært en veldig fin dag. Har kanskje bare vært på skolen, drikt shake, sett litt av gilmore girls og one tree hill + gjort noen lekser, men synes dagen har vært fin selvom! I dag starter klubben igjen, så tar meg en tur dit. Nå skal jeg drikke en shake og litt sånn før jeg drar.

Dere ser vel sånn ca outfitten for i dag. 

syk chick liksom

03.09.2013 @ 17:30 i hverdag & fritid 0 kommentarerBeklager, men skal virkelig spare dere for bilder av meg i dag. Er nemlig syk. Johoo 

Var en utrolig tøff dag på skolen i dag ettersom jeg har hatt vondt i halsen, hode, vært svimmel og er forkjølet. Natten var også et materitt. Våknet opp til flere ganger i natt, og endte opp med at jeg ikke orket å legge meg igjen, så stod opp av meg selv.

Hele dagen har egentlig gått dårlig. Har ikke konsentrert meg i det hele tatt, så alt som ble sagt i dag, er nok borte. Ligger i stolen her, noe jeg har gjort siden jeg kom hjem. Følger sånn halvveis med på 'friends'.

Blir nok ikke noe turning på meg i dag, så får vi håpe jeg blir bedre til i morra.

forkjølet & sliten

02.09.2013 @ 21:20 i hverdag & fritid 0 kommentarerHelt siden i går har jeg hatt noe vondt i halsen, så stemmen min er helt rar nå. Følte meg ikke så værst til morran', så dro på skolen, men da jeg kom hjem hadde jeg blitt forkjølet. Var på musikken første gang etter sommerferien i dag fordi jeg glemte det sist gang, ehheh. Fått ny dirigent, men er absolutt mye kjedeligere nå, så vet ikke hvor lenge jeg blir.. Omtrent alle har sluttet og stemningen og musikken blir bare død, dessverre.

Vi (Andrine, jeg, Siri, Kristine, Pia og Emilie) hadde egentlig planlagt å dra til Brevik etter skolen med båt, men Andrine sin båt klikket helt og vi kom oss ikke særlig langt. Endte med at jeg måtte taue henne tilbake fra Pia, yeah, yeah.

I dag har jeg faktisk fått spise litt kylling, og guuud hvor deilig det var. Begynner å lengte fælt etter mat nå og har lite lyst på shake om dagen, huff. Tror jeg går å legger litt tidlig i kveld, så jeg er klar for morgendagen, uff, skal ha fisk i m&h. hjelpmeg!

hits