søndag

15.12.2013 @ 21:44 i hverdag & fritid 0 kommentarerJeg har sovet utrolig dårlig i natt. Jeg hadde en drøm ellerno om at jeg måtte reise meg opp stadig vekk. Merkelig.

Jeg sto opp kvart på ni, satt meg i sofaen med et teppe og eksprimenterte i photoshop. Har nemlig fått tilbake macen min nå, og nå har jeg fått omtrent alle adobe programmene (!!!) Det som var dumt var at jeg ikke fikk imovie på den, så tror jeg må få noen til å fikse det..

Uansett så har jeg vært hos en Kristine en stund, vi gjorde ikke stort, gjorde rent hos hesten og var på brotorvet en tur. Vi fant ut at vi omtrent aldri er sammen, så var deilig å finne på noe med henne i dag ettersom det har blitt ekstra lite tid etter hun ble sammen med Jonas. Det var nemlig søndagsåpent på brotorvet i dag fra to til seks i dag. Følte det var lørdag. Subbet rundt på brotorvet liksom. Men ble nok skuffet da jeg kom hjem og måtte sitte å gjøre mattelekser. Da jeg kom hjem fra brotorvet fikk jeg rester fra bakt potet, namnam. Gjorde litt mattelekser etter det og så på jul i svingen.

Nå har jeg sett to episoder 'the michael j. fox' og holder på å se den siste nå, mens de andre i huset her ser på helt andre ting. Nå skal jeg bare se episoden ferdig, så spise litt godt, så går nok jeg i seng.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits