overraskende bra

02.12.2013 @ 22:04 i hverdag & fritid 0 kommentarer

Jeg kom meg i dusjen til tiden i morres og kom på skolen til perfekt tid. Jeg husket alt jeg skulle. Fikk byttet kaker med hvert fall Mia, så da er det bare Kristine igjen.

Jeg fikk skrevet ned resten av glosene før første time, heldigvis. Ble masse vikarbytte i dag, men dagen skled forbi. Vi fikk tilbake engelsktentamen og det gikk overraskende bra! Jeg fikk 4+ og ble storfornøyd med det.I musikktimen spilte vi gitar som vanlig. Vi skal starte fremføringene neste uke, så jeg merker jeg begynner å stresse. Må øve masse hjemme. Satt omtrent hele musikktimen å hørte på Martin spille en avslappende sang av Kings of Leon.

Vi hadde sen middag fordi mamma laget ribbe, så jeg var på musikken først, (og til at det varer 2t så går det utrolig fort.) 

Gikk "til sengs" rett etter middagen. Lå meg jo egentlig ikke. Jeg har allerede sett en episode 'The Michael J. Fox Show', så bestemte jeg meg for å blogge i dag også. Sitter å hører litt på musikk mens jeg blogger og nå skal jeg bare skjekke innom de vanlige bloggene jeg leser, så legger jeg meg til å sove. Natta.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits