full dag

01.12.2013 @ 21:15 i hverdag & fritid 0 kommentarerBeklager for den utrolig dårlige kvaliteten. Bruker nemlig macen til Kristiane.

 Må vel starte helt fra begynnelsen. Jeg bråvåknet 07:42, da jeg fikk en visjon om at jeg måtte stå opp. Lå lenge i senga med macen på fanget, deilig en lørdagsmorra. Det tok en times-tid før jeg skjønte at det var 1.desember i dag, så til frokosten halv ti åpnet jeg den første gaven i pakkekalenderen vår. Alle i familien deler nemlig på en ganske stor pakkekalender, så vi får ikke pakker hver dag.

Jeg fikk denne søte lipgloss-uglen, noe jeg og Kristiane fant ut at det var med en gang mamma hang den opp.Jeg har lenge holdt av denne datoen til å gå i kirken, fordi i dag skulle nemlig naboen/turntreneren min døpe sønnen sin. Så jeg, Siri, Kristine & Jonas var der. 

Etter kirken dro vi hjem og rakk ikke være her lenger enn time før vi dro for å feire bestemor som ble 78år her om dagen. Vi fikk kalkun og masse annet godt til dessert. Tante Hege, Mari & Håkon har nemlig vært her i helga. 

Etter et par timer hos bestemor, dro vi til trosby super'n fordi det var tenning av julegrana. Vi møtte selvfølgelig bekjente vi omtrent aldri snakker med, så da ble det jo selvfølgelig en del snakking. Hovedgrunnen til at vi var der var jo fordi korpset skulle spille, så jeg spilte jo. Det varte ikke så lenge, så vi dro tidelig.

Nå har jeg fått gjort lekser og spist pizza. Sett litt på jul i svingen og nissene over skog og hei. Nå sitter jeg i "senga" og hører på mine for tiden favoritt-julesanger. På førsteplass kommer Ariana Grande sine også liker jeg veldig godt de norske julesangene, så hører på det 'God jul med MGP jr.'

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits