hektiske dager

29.10.2013 @ 14:44 i hverdag & fritid 0 kommentarerSiden søndag, har alt gått i ett omtrent. Jeg gjorde lekser fra klokken tolv til ni, søndagskveld (innkludert noen pauser og slikt) fordi vi skulle ha en 'overhøring' i engelsk. Det gikk jo ikke sånn kjempe bra da. Jeg valgte jo da den letteste teksten fordi jeg ikke hadde vært der forrige time å gjennomgått noe, så jeg satt jo litt blank da jeg skulle gjøre den. Også hadde ville jeg ikke bruke sånn år og dag på det heller, så endte opp med en 3er, for all den jobbinga(!!) Men håper det var verdt det da.

Og etter en skoledag med god innsats, så ble pusen (Katrine) med meg hjem. Vi begynte omtrent med en gang med leksene og da vi var ferdig spiste vi middag. Ca rett etter mat, dro vi opp på skolen og jobbet med fll. Jeg var der vel omtrent fra klokka fem til litt over sju. Vi fikk jobbet en del og i tillegg hadde jeg konferansetime, noe som gikk ganske så bra! Lå på rundt 4-5 i alle fag untatt matte! (noe som ikke var overraskende)

Når jeg kom hjem spiste jeg kveldsmat og så litt på tv før jeg stupte i seng halv ti. I dag sov jeg egentlig litt ekstra lenge siden jeg ikke stresset med lekser og sånt, siden jeg pleier å gjøre de før skolen starter så jeg er ekstra tidlig ute, men i går var jeg skikkelig flink med leksene, så jeg trengte ikke stresse. Vi bakte eplepai/kake i m&h (mat&helse), men uansett så prøver jeg å følge ekstra med for tiden (håper det fortsetter), for å heve karakterene, men det er jo ikke så lett.

I dag må jeg hvert fall være på skolen halv fem for å jobbe med fll. Gleder meg faktisk litt til det over, (untatt hvis vi vinner) for det er så mye stress. Vi skal være der frem til sånn kvart på sju, for da er det rett til sånn konsert med alle konfirmantene i hele kommunen i Stathelle kirke. Forhåpentligvis varer det bare en time, så er hjemme ved halv ni tiden.

Jeg var forresten ferdig med alle leksene til i morgen, så derfor fikk jeg litt tid til å oppdatere dere. Hihi, blogger så fort 'det skjer noe'.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits