lærerene danser til the fox

03.10.2013 @ 19:52 i nokategori 4 kommentarerHar lenge tenkt på å legge ut denne, men glemt det hver gang, så legger den ut i et eget innlegg. (Jeg har selv lagt ut videoen)
Når Rugtvedt barnskole fylte 50 år, hadde 4-9. forestillinger fra de forskjellige årstallene. Lærerene ble tildelt 2013 og valgte å ha en skjets/danse til the fox. Her er da bidraget dems.4 kommentarer

Postet av: Tina

Halloi!!!!! Helt til å begynne med fortelle deg at denne bloggen er til kjempe stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de flinkeste i Blogg Norge. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
Dato: 03.10.2013 Tid: 22:59 URL: http://dft.ba/-vinnkonkurranse

Postet av: Felina

Yo!!!! Helt først vil jeg baree si at dennne siden er til mega stor gledee for meg. Jeg synees helt ærlig at du er en av de beste i hele bloggeverden. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konk jeg nettopp deltok i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen???? :-P Det hadde vært veldig gøy om du gjorde altså. Uansett håper jeg du blir med selv og at du blogger mega masse fremover!!!
Dato: 04.10.2013 Tid: 11:51 URL: http://waa.ai/8RX

Postet av: Janne

God aften!!! Jeg må bare starte med en ting at dena blogggen er den stiligste blogen på heile blogg, det er jeg helt sikker på! Jeg må beklage så mye at jeg ikkje har skrevet komentarer de andre gangene jeg har vært her men nokjen gungar så er jeg berre littegrann sliten å så lar man være. Jeg ser nemlig at det er latterlig mange frekje som lager komentarer. Før fikk jeg nemlig uhøflige kommentarer da jeg hadde bloggg. Det var ekstremt ekkelt. Jeg håpper veldig at du ike får noen sleme komentarer og at du får en million ganger flere greie komenterer. Da jeg ikke lenger har blog tenkte jeg at jeg skulle dele ein link til 1 konk som jeg akkurat har signert opp på. Premien er et gave kort. Jeg håper veldig at jeg viner, men lykken med med meg så ønsker jeg at du skal! Det hadde vært veldig gøy om du meldte deg på!
Dato: 13.10.2013 Tid: 11:00 URL: http://zurf.no/konkurranse

Postet av: Monica

Heisann!! Jeg har lest bloggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unnskyll for det. Det har egentlig ikke vært noen bra årsak til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne blogggen er fantastisk god, og du fortjener å få all komplimanger du kan få for denne bloggen!!!! Dette er faktisk en av de beste sidene på Blogg etter min mening og nå er jeg helt sannferdig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lese denne bloggen og jeg skulle av og til ønske at det var min bloggg!!!!! Hehe!!! Jeg brukte å blogge før, men jeg stoppet å bloggge fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer fra drit frekke personer. Om du får frekke kommentarer fra drit frekke folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit stygge. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konk som kommentarlenke jeg akkurat har blitt med på. Det er sånn at du kan vinnne en premie om du svarer på noen sprsml. Det er veldig trivelig å delta på etter min mening, fordi av og til har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et skolelotteri. Det var veldig trivelig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i konkn. Keep bloggin!
Dato: 13.10.2013 Tid: 12:47 URL: http://zurf.no/konkurranse

Skriv en ny kommentar

hits