god torsdag

03.10.2013 @ 17:08 i hverdag & fritid 0 kommentarerLegger ved et bilde fra bursdagen til Pia, siden jeg ikke har noe annet. F.v: Heidi, Andrine & Katrine.

Skoledagen var relativt hard, for å si det sånn. I første time snakket vi litt om FLL og videre arbeid, for i morgen kommer det noen folk derfra, noe jeg gruer meg litt til.. Så fikk vi litt tid til å øve til naturfagsprøven vi skal ha i morra. Vi har om atomer og stoffer og sånt, og jeg føler jeg har lært endel om det nå, så håper på en 4er. Skal likevel sette av hvert fall en halvtime til litt øving.

I tillegg hadde vi besøk av en tidligere rusmisbruker som fortalte om dette med rus og sånt. Jeg synes det var et kjempe bra foredrag og nå skjønner jeg virkelig hva rus midler gjør og er. Noe som har fått meg til å holde meg 100% unna rusmidler.

Martin & Andrine i bakgrunnen.

Vi hadde også aktivitetsdag i dag. Det var faktisk ganske slitsomt selvom jeg bare gikk/jogga sakte 4,4 km. Ganske stolt uansett. Beina var helt ferdig på vei hjem og når jeg kom hjem tok jeg meg den frihet og tok 30 sit-ups. Nå er jeg skikkelig stiv i magemusklene etter turninga. Whatever.

Fikk sett enda en episode av one tree hill og har bestemt meg for å begynne på the carrie diaries når jeg er ferdig med one tree hill.

Har tatt meg en dusj, noe som var utrooolig deilig. Og nå venter jeg bare på maten, for jeg er skrubbsulten.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits