fairplay

02.10.2013 @ 21:33 i hverdag & fritid 1 kommentarUff. Noen ganger er det sinnsykt irriterende at det bare er blitz på photo booth.

Uansett. Måtte ha design & redesign i steden for sal & scene i dag, så det var litt kjipt. Men vi fikk begynt en idemyldring til filmen vår, og jeg tror den kan bli bra!

Skulle egentlig vært og øvd med Bamble musikkorps, men det ville jeg ikke, så tok meg en tur på klubben i stedet. Det var fairplay turnering i dag, mot de andre klubbene OG GJETT OM (!!) vi kom på andre plass!! Vi ble sånn skikkelig fornøyde fordi vi alltid taper. Forresten så er det fotball. Det var overraskende mange folk! 

Det som overrasket meg, var at alle var jo fra skolene som ligger max 10 unna og jeg visste ikke hvem halvparten var! Dro i hvert fall hjem litt tidligere fordi jeg ble helt gal av folk og en liten 'fight' med Heidi. Uff, for et styr.

 

1 kommentar

Postet av: Marie

Heisann!! Jeg må bare fortelle deg at denne siden er til drit stor inspirasjon for meg. Jeg synes helt ærlig at du er en av de kuleste på blogg.no. Jeg blir helt ærlig nesten litt misunnelig fordi jeg skulle ønske dette var min blogg. Hahaha!!! Jeg hadde blogg før, men jeg sluttet å blogge fordi jeg fikk så utrolig kjempe masse stygge kommentarer. Derfor sluttet jeg helt å blogge, men du må ikke slutte, fordi da vinner bare de frekke. Men siden jeg ikke har blogg, tenkte jeg å legge igjen en konkurranse i stedet for blogglenke. Så om du klikker på lenken min så kommer du til en bra konkurranse jeg nettopp ble med i! Kanskje du kan være snill å dele den på bloggen? :-D Det hadde vært veldig gøy om du gjorde. Uansett håper jeg du deltar selv og at du blogger kjempe masse fremover!
Dato: 03.10.2013 Tid: 10:03 URL: http://u.to/buKoBA

Skriv en ny kommentar

hits